يکشنبه, 30 شهريور 1399
     ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
گزارش تصویری بازدید از گروه جراحی مغز و اعصاب بیمارستان گلستان

بازدید از گروه جراحی مغز و اعصاب طبق روال بازدیدهای دوره ای از گروه های آموزشی در تاریخ 1398/11/19 توسط دکتر سیدیان رئیس دانشکده پزشکی و معاونینشان و رئیس بیمارستان گلستان دکتر معزی و با حضور اعضای هیات علمی گروه مغز و اعصاب در دفتر رئیس بیمارستان گلستان برگزار شد.

در ابتدا مدیر گروه جراحی مغز و اعصاب توضیحاتی در باره گروه ارائه دادند و از مشکلات گروه صحبت کردند و ذکر کردند که ما حدودا به 8 تخت دیگر نیاز داریم و همچنین از نظر فضای فیزیکی با مشکل مواجه هستیم ولی از لحاظ نفرات افزایش مطلوبی داشته ایم.

سپس بقیه اعضای هیات علمی گروه مشکلات خود و گروه را با دکتر سیدیان مطرح کردند و جهت حل مشکلات به صحبت گفتگو و ارائه نظر پرداختند.در ادامه دکتر معزی شروع به صحبت کردند  و اظهار داشتند که جهت حل مشکل فضای فیزیکی گروه راهکارهایی را در نظر داشتیم و در حال حاضر در حال افزایش فضای فیزیکی گروه هستیم و سعی داریم که تا قبل از عید بتوانیم آن را راه اندازی کنیم و همچنین گفتند که پس از اتمام حل مشکل فضای فیزیکی گروه جراحی مغز و اعصاب در نظر داریم آن را از برون سپاری خارج سازیم و همچنین به دکتر سیدیان گفتند که جهت تجهیز و امکانات بخش نیازمند کمک مالی شما و رئیس دانشگاه هستیم تا بتوانیم جهت خدمت رسانی به مردم خوزستان هر چه سریعتر این بخش را آماده سازیم.

در پایان دکتر سیدیان با رزیدنتهای بخش جراحی مغز و اعصاب دیدار کردند و آنها مشکلات خود را با دکتر سیدیان مطرح کردند و دکتر سیدیان به آنها گفتند که تمام تلاشمان را برای بر طرف کردن مشکلات شما خواهیم کرد.

5.7.9.0
    V5.7.9.0