دوشنبه, 5 اسفند 1398
     ۱۳۹۸/۱۱/۱۳
بازدید از گروه داخلی
بازدید از گروه داخلی طبق روال بازدیدهای دوره ای از گروه ها مورخ 98/11/12 توسط دکتر سیدیان و معاونینشان و با حضور اعضای هیات علمی گروه داخلی و رؤسای بیمارستانهای امام و گلستان در دفتر رئیس بیمارستان گلستان برگزار شد.
در ابتدا دکتر سیدیان از حجم بالای  دانشجویان پزشکی گفتند و اشاره کردند تنها راه این است که بستر آموزشی را بالا ببریم و اشاره کردند که گروه داخلی در امر کار آموزی بسیار خوب  عمل کرده است و جزء بهترین گروه ها می باشد در ادامه گفتند که اگر بتوانیم هماتولوژی را راه اندازی کنیم به طور کامل مشکل استان بر طرف خواهد شد.
سپس اعضای هیات علمی گروه داخلی شروع به صحبت نمودند و نقطه نظرات خود را اعلام کردند و گفتند که با توجه به جمعیت استان باید بتوانیم 2 بیمارستان کامل داخلی داشته باشیم که این امر بسیار مهم کمک زیادی در حل مشکلات استان خواهد نمود. و همچنین به کمبود فضا در گروه داخلی اشاره کردند و از کمبود وسایل و دستگاه های مورد نیاز گروه صحبت کردند و گفتند امید است که با کمک شما گروه با این وسایل و دستگاه ها تجهیز شود تا بتوانیم به مردم استان خدمت رسانی کنیم.در ادامه مدیر گروه داخلی به دکتر سیدیان گفتند که ما به کمک شما و رئیس دانشگاه جهت حل شدن مشکلات گروه نیاز داریم همچنین به کمبود تخت در 2 بیمارستان امام و گلستان اشاره کردند.
در پایان دکتر سیدیان با رزیدنتها و دانشجویان گروه داخلی صحبت نمودند و آنها مسائل و مشکلات خود را به صورت مستقیم با دکتر سیدیان مطرح کردند و رئیس دانشکده به آنها گفتند که تمام تلاشمان را برای برطرف کردن مشکلات شما خواهیم داشت.

V5.5.2.0