جمعه, 22 آذر 1398
     ۱۳۹۸/۰۹/۰۲
بازدید از گروه چشم بیمارستان امام خمینی
بازدید دوره ای از سری بازدیدهای گروه های آموزشی از گروه چشم مستقر در بیمارستان امام خمینی مورخ 1398/9/2 با حضور ریاست محترم دانشکده پزشکی معاونین دانشکده پزشکی و اعضا هیات علمی گروه چشم و ریاست محترم بیمارستان امام در دفتر گروه چشم بیمارستان انجام شد.در ابتدا دکتر سیدیان گزارشی از بازدید سال گذشته و قولهایی که به گروه جهت رفع مشکلات به خصوص خرید موارد مصرفی اتاق های عمل چشم به گروه داده شده و همچنین از گروه به دلیل زحماتی که با توجه به تعداد اتند کم در گروه به خصوص در تابستان انجام گرفته تشکر ویژه نمود.همچنین دکتر سیدیان به خانم دکتر سمایلی که جدیدأ عضو هیات علمی گروه چشم شده اند خوش آمد گفت. در ادامه مدیر گروه چشم دکتر فرهی گزارش از عملکرد گروه ارائه نمود و اعضا هیات علمی مشکلات و دغدغه های خود را مستقیم به ریاست محترم دانشکده اعلام نمودند.
در پایان بازدید با نماینده دانشجویان و رزیدنت های گروه چشم جهت بررسی مشکلات آموزشی دیدار شد و در این دیدار دانشجویان با ریاست دانشکده پزشکی دکتر سیدیان مستقیم و بدون واسطه صحبت کردند.دکتر سیدیان به دانشجویان اطمینان داد تمامی صحبت های دانشجویان جهت بالا رفتن کیفیت آموزش و پژوهش در دانشکده بررسی و نتایج حاصل آن را حتما در ماه های آتی توسط شما مشاهده خواهد شد.

V5.5.2.0