جمعه, 15 آذر 1398
     ۱۳۹۸/۰۷/۰۳
پیام تبریك دكتر سید سعید سیدیان به مناسبت آغاز سال تحصیلی دانشجویان پزشكی

«یرفع الله الذین آمنوا منکم و الذین اوتوا العلم درجات» سوره مجادله آیه 11

خداوند کسانی از شما را که ایمان آورده و اهل علم و دانش هستند درجات بالایی می بخشد

آغاز سال تحصیلی جدید را به همه دانشگاهیان، تلاشگران عرصه علم و دانش و فرهنگ، به ویژه دانشجویان و دستیاران سرافراز دانشکده پزشکی صمیمانه تبریک عرض می کنم و امیدوارم به فضل الهی و تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) سال تحصیلی جدید توأم با رشد و بالندگی در تمام عرصه های علمی و فرهنگی باشد.

در سال تحصیلی جدید از شما دانشجویان عزیز انتظار می رود با اتکال به خداوند متعال و با تأسی به رهنمودها و فرمایشات  مقام معظم رهبری، استوارتر و با نشاط تر و فعال تر از قبل در رسیدن به مدارج بالای علمی و معنوی در مسیر رونق و شکوفایی تولید علم و دانش با شتاب بیشتری حرکت کرده و در تحقق اهداف متعالی و سازنده میهن اسلامی  گام بردارید.

در پایان با استعانت از خداوند متعال، برای تمامی
 دانشجویان، اعضای هیات علمی و همه کارکنان دلسوز و تلاشگر دانشکده پزشکی ، آرزوی توفیق روزافزون در تمامی عرصه ها خواستارم .

دکتر سید سعید سیدیان

رئیس دانشکده پزشکی