چهارشنبه, 30 آبان 1397
عنوان : برگزاری جلسه شورای آموزش پزشكی عمومی
 ۱۳۹۷/۰۸/۰۶
عنوان گروه خبري : All Parent .

جلسه شورای آموزش پزشکی عمومی با حضور مدیران گروه های پایه و ریاست دانشگاه و رئیس دانشکده پزشکی و آقای دکتر اولی پور مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار گردید . مصوبات این جلسه بشرح زیر می باشد :

1 در ابتدای جلسه رئیس دانشکده از پیگری ویژه ایشان جهت پرداختی حق التدریس اعضای هیات علمی بیان نمود وی افزود تلاش و پیگیری مسئولین دانشگاه و دانشکده این است که پرداختی ها در چند ماه آینده بروز شوند.

2 تهیه جسد که با هماهنگی و همکاری شخص رئیس دانشگاه و رئیس دانشکده پزشکی موانع کاری و مشکلات مالی آن حل شد و تامین جسد برای دانشجویان پزشکی که تبدیل به بحرانی شده بود و شایان ذکر است قریب به 4 سال بود جسدی در اختیاردانشکده قرار نگرفت بود.

3 استفاده از توان اعضای هیات علمی جوان که در چند وقت اخیر تعداد زیادی جذب شده اند و مدیران گروه باید تلاش کنند توان اعضای جدید بالاتر برود واعضای هیات علمی جوان توان این را داشته باشند که ظرفیت کلاس های پزشکی جهت تربیت دانشجو بالاتر برود.

در انتها دکتر برزگر رئیس اداره آموزش از ایجاد کمیته های جدید به نام ارزیابی آزمونهای جامع پزشکی خبرداد./