• En
  • Ar
عنوان : پیام "دكتر محمد فكور "بمناسبت روز پزشك
 ۱۳۹۶/۰۵/۳۱

یکم شهریور ماه زاد روز شیخ الرئیس ابوعلی سینا که به شایستگی و سزاوار روز پزشک نامگذاری شده بهانه شایسته ای است که تلاش های ارزنده علمی و شخصیت های برجسته و گران بهای این مرز و بوم مورد تقدیر و توجه قرار گیرد چرا که پزشک، سزاوار تکریم و قدر است، که این  بسی گرانقدر است .

در صفحات زرین تاریخ سرزمین کهن و باستانی ایران نام دانشمندان و اندیشمندانی حک شده است که در پهناور هستی افتخار آمیز و فرهنگ غنی ایران اسلامی مردانی را تربیت و پرورانده است که فروغ علم واندیشه آنان در پیشرفت دانش بشری راهگشا بوده و در سایه ارزشهای دینی و آموزه های توحیدی علم را در خدمت انسانیت و رشد فضیلتهای اخلاقی قرار داده اند.

روز پزشک فرصت مغتنمی است تا از همه پزشکان سبز پوش و سپید پوش و خدوم دلسوز جامعه پزشکی و شاغل در کلیه واحدهای تحت مدیریت دانشکده پزشکی سپاسگذاری کرده وهمچنین این روز را به دانشجویان پزشکی که قدم در این راه گذاشته اند تبریک گفته سلامت و طول عمر و بهروزی آن عزیزان رااز درگاه خداوند یگانه خواستارشوم.

دکتر محمد فکور
رییس دانشکده پزشکی