دوشنبه, 27 خرداد 1398
عنوان : پیام تشكر رئیس دانشكده از عمل خیرخواهانه خانواده فرهنگی
 ۱۳۹۸/۰۱/۱۰

والباقیات و الصالحات خیرٌ عند ربّک ثواباً و خیرٌ مَردّا»
ارزش کارها به نسبت اهمیت و تأثیر فردی و اجتماعی قابل سنجش است و بر اساس معارف دینی، هر کس اثر نیکی را بنیان گذارد، نسبت به آثار آن تا هر زمان مأجور است.
 مرحوم مشهدی منصور تنوره از جامعه فرهنگیان ایران اسلامی است که در وصیتش پیکر خود را برای پیشرفت در علم پزشکی و خدمت به جامعه پزشکی  و با نیتی خیر خواهانه وقف دانشکده پزشکی اهواز کرد ،اینجانب با سپاسگزاری از خانواده آن مرحوم  به رسم ادب و احترام از این عمل خیر خواهانه آن مرحوم  و با عنایت به اینکه خدمت به خلق عین عبادت خالق است، ضمن عرض تسلیت به شما خانواده ایثارگر ، این اقدام پسندیده را ارج می نهم و از خداوند متعال برای آن معلم ابدی  بهشتی جمیل و برای بازماندگان صبری جزیل آرزو مندم.
 از ایزد رحمان توفیق  نیل به اهداف الهی، انسانی و متعالی آن مرحوم  را خواستارم.
 دکتر سید سعید سیدیان
رئیس دانشکده پزشکی