سه‌شنبه, 6 فروردين 1398
عنوان : بازدید از گروه میكروب شناسی از سری بازدیدهای هفتگی مسئولین دانشكده با حضور معاون آموزشی دانشگاه
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۷

این دیدار با حضور آقای دکتر سیدیان رئیس دانشکده پزشکی و آقای دکتر بوستانی معاون آموزشی دانشگاه و مدیر گروه میکروب شناسی خانم دکتر خسروی و جمعی از معاونین دانشکده برگزار گردید، در ادامه آقای دکتر سیدیان اشاره کردند جای ارزش و ضد ارزش نباید جا به جا شود و همه را نباید به طور مساوی دید بعضی از افراد که در گروه موثرترند اگر آنها دیده شدند نشانه این است که گروه در حال پیشرفت است ولی اگر همه به یک چشم دیده شوند نشانه در جا زدن دانشگاه است پس باید به اندازه زحمات افراد با آنها برخورد کرد.وی افزود گروه میکروب کادر هیات علمی خوبی دارد.چاره ای جز توسعه نیروی انسانی نداریم باید از تفکیک گروه ها جلوگیری شود مثلا در جراحی قلب و جراحی پلاستیک دانشکده اجازه تفکیک داده نشد.دکتر سیدیان در ادامه گفتند رعایت قانون بسیار مهم است و قانون بد از بی قانونی بهتر است اینکه اعضاء هیات علمی تمام وقت همه در گروه حضور داشته باشند و ملزم به رعایت قانون هستند عدالت در گروه ها از اهم است نه مساوات و مطمعنا رعایت عدالت سخت است.ما در کنار شما جهت پیشرفت فرایند آموزشی هستیم .شرایط اقتصادی شرایط خوبی نیست اگر منابع را خوب ساماندهی کنیم می شود در این شرایط بهرانی علیرغم همه مشکلات با یک مدیریت صحیح بهترین برایند را دریافت نمود.