عنوان : سی و ششمین آزمون ارتقا دستیاری و گواهینامه تخصصی در دانشكده پزشكی اهواز برگزار شد
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۵
پنج شنبه 15 تیرماه 1396 سی و ششمین دوره آزمون ارتقاء دستیاری و گواهینامه تخصصی با حضور دستیاران تخصصی رشته های مختلف در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد.

در حاشیه برگزاری آزمون دکتر آرش ملکیان معاون آموزشی تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: سی و ششمین دوره آزمون ارتقاء دستیاری و گواهینامه تخصصی، ساعت 9 روز پنج شنبه 15 تیرماه 1396 بطور همزمان در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و از جمله در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزارشده است.

وی ادامه داد: آزمون ارتقاء شامل دو بخش کتبی و ارزیابی درون بخشی می باشد که شرکت داوطلبان در آزمون مذکور منوط به کسب حداقل نمره ارزیابی درون بخشی جهت معرفی به آزمون گواهینامه است.

معاون آموزشی تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه این دوره، دوازدهمین دوره طراحی سوالات در قطب آمایشی 4 است افزود: در دوازدهمین  دوره متوالی، آمادگی محیطی و شرایط لازم جهت ایجاد قرنطینه و انتخاب اعضاء هیئت علمی در رشته های مختلف جهت طراحی سوالات در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با همکاری یکپارچه اعضاء محترم هیئت علمی،دکتر عبداله رفیعی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر محمد فکور رئیس دانشکده پزشکی، کارشناسان معاونت آموزش تخصصی و حراست دانشگاه انجام  گرفته و برای آزمون سی و ششم از حدود یک ماه قبل، کلیه اقدامات مورد نیاز برای برگزاری این آزمون از جمله حفظ امنیت آزمون، تهیه سوالات، تهیه دفترچه آزمون و سایر اقدامات پیگیری و انجام شده است.

وی  افزود : امسال با وجود دمای هوای بسیار بالا در استان خوزستان و امکان ایجاد اختلال در برق رسانی و سیستم سرمایشی محل آزمون، کلیه مکاتبات لازم با ادارات مرتبط صورت گرفته است و جای دارد از همکاری بی نظیر مسئولین تشکر و قدردانی شود.

وی با اشاره به موارد طراحی سوال سی و ششمین دوره آزمون ارتقاء دستیاری و گواهینامه تخصصی در کلیه رشته ها اذعان داشت : 19 رشته فعال دارای دانشجو در رشته های تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز وجود دارد که برای 18 رشته طراحی سوال در قطب آمایشی 4 و رشته رادیوتراپی بعنوان تنها رشته ای است که طراحی سوال آن در وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی صورت گرفته است.