رو عنوان : تقدیر از دانشجویان ممتاز رشته پزشکی
عنوان : دكتر محمد فكور : شما شاگرد اولی ها و نخبگان مسئول بهسازی شرایط هستید و از این به بعد در جامعه پزشكی مسئولیتهای خطیری بدوش شما گذاشته خواهدشد.
 ۱۳۹۶/۰۳/۱۸

روزچهارشنبه 17 خرداد ماه باحضور رییس دانشکده پزشکی دکتر محمد فکورو دکتر موگهی معاون دانشجویی دانشگاه و جمعی از مسولین دانشگاه از دانشجویان برتر رشته پزشکی در سالن جلسات دانشکده تقدیر شد.

در ابتدا دکتر محمد فکور رییس دانشکده پزشکی ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی صبح در تهران از طرف جامعه پزشکی به خانواده این عزیزان که دراین حادثه دچار صدمه شده بودند تسلیت گفت.و تاکید کرد اگر از این دست حادثها بخواهد تکرار شود مسئولیت شما به عنوان پزشک سنگین تر می شود و حضور شما حیات بخش و تاثیر گذار است و باعث کمک به هموطنان می شود. ایشان در ادامه با اشاره به سالگرد رحلت امام  تاکید کرد که هدف امام بزرگوار ما ایجاد تغییر در جهت ارتقا جامعه ایرانی و همچنین توسعه اسلام در جهان بود . ما در طول زمان فراز و نشیب های مختلفی داشته ایم در این فراز و نشیب ها ما جنگ را پشت سر گذاشتیم ...دوران سازندگی را پشت سر گذاشتیم .دوران تثبیت و تربیت نیروهای جوانی که بتوانند پیگیری آنچنانکه شروع کننده انقلاب بودن را تداوم بخشند. شما نسل جوان که به عنوان خادمین این ملت به عنوان افرادی که همیشه این قسم را به عنوان سرلوحه زندگی خود داشته اید و خواهید داشت و از روزی که پزشکی را انتخاب می کنید قسم یاد می کنید که آنچه را می توانید برای سلامت و بهبودی انسانها انجام دهید. شما نسل جوان قطعاً به عنوان خادمین این ملت خواهید بود .

استاد ارتوپدی دانشگاه در ادامه خاطر نشان کرد که در این شرایط خاص افراد جوان که قرار است بهسازی شرایط موجود را ایجادوپیگیری نمایند شما شاگرداولی ها و نخبگان هستید  و  از این به بعد در جامعه پزشکی مسئولیتهای خطیری  بدوش شما گذاشته  خواهدشد.

دکتر فکور اذعان داشت دانشکده پزشکی در یکسال و نیم گذشته که بنده به عنوان رییس این پایگاه علمی بوده ام بایک رویکرد جدید و البته خاص سعی کرده  شرایط ویژه ای برای شما عزیزان به وجود اورد . در این مدت  دانشکده پزشکی 2 رویکرد را مبنای کار خود قرار داده بود. یکی از مهمترین این مسائل تغییر و تحول در پزشکی عمومی بود که به حمداله این تغییر الان به صورت کشوری دنبال می شود   و پرونده آموزش پزشکی عمومی بعد از 32 سال باز شده و باید در محتوا و زمان و شرایط ارائه سرویسهای آموزشی اصلاح گردد.و بنده به جد آن را در سر لوحه کار خود قرار داده ام و به این علت که در گذر زمان دانشگاههای تیپ 1 با توجه به اینکه بیشتردر  قسمتهای تخصصی و فوق تخصصی سرمایه گزاری کرده اند لذا از  بخش پایه و مادر که همان پزشکی عمومی باشد غافل شده اند و  متاسفانه در این سالها دچار خسران و فراموشی آموزشهای  اولیه و پایه صدمات جبران ناپذیری را در توسعه علم به پزشکی عمومی کرده است.در این مدت قریب به 18 جلسه جهت برنامه نویسی در سطح وزارتخانه حضور داشته ام و با برگزاری  چند جلسه دیگراین  پرونده  بسته ان شاله خواهد شد.

که خوشبختانه موفق شدیم آن را به حدود 4-5/3میلیون تومان برسانیم که در روند این کار تلاش زیادی در جلسات مختلف در سطح کلان انجام شد و با توجه به اینکه مثلا مواردی مانند پرداخت کارانه اصلا ساختارش جهت دانشکده پزشکی طراحی نشده متولی این کار شدیم ودر حال حاضر هم  موفق شدیم و تقریبا جمع دریافتی دستیاران  از بسیاری از دانشگاهها به نسبت بالاتر ببریم.

دکتر فکور گفت : با توجه به حضور در ماه پرخیروبرکت رمضان تلاش شده به این بهانه از دانشجویان نمونه دانشکده پزشکی تقدیر شود تا ان شاله دانشجویان عزیز در مسیر کسب دانش قدمهای خود را مستحکم تر قرار دهند و حضور مارا به صورت عملی کنار خود احساس کنند تا بتوانند در آینده دانش خود را به صورت عملی در جامعه پیاده نمایند.

ایشان  در پایان با اشاره به لزوم  احترام به اساتید برجسته و بزرگان جامعه پزشکی گفت : همیشه اساتید خود را بخوبی بشناسید و توصیه من به شما عزیزان این است که راهی که شما در حال حاضر برای کسب علم هموار میبینید دارای سنگ لاخها و ناهمواریهای زیادی بوده  که توسط پیشینیان ما هموار شده است  واحترام  به اساتید پیشکسوت که حاصل زحمات و توجه انها این دانشکده ایست که الان شما در انجا مشغول به تحصیل هستید را در سرلوحه کار خود قرار دهید.

گفتنی است بعد از تقدیر از دانشجویان نمونه و اقامه نماز مغرب دانشجویان به همراه ریاست دانشکده پزشکی و جمعی از مسئولین دانشگاه در  سالن جلسات دانشکده افطار نمودند.