رو عنوان : دکتر هژیر جواهری زاده به عنوان معاون پژوهشی دانشکده منصوب شد
عنوان : "دكتر محمد فكور " : نمره اخلاق حرفه ای ممیزه خوبی برای تفكیك دستیار توانمند و مناسب در مقایسه با افراد غیر توانمند می باشد .
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۴

جلسه شورای آموزشی دانشکده با حضور دکتر محمد فکور ریاست دانشکده و مدیران گروههای بالینی و جمعی از اعضا هیات علمی دانشکده برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر فکور ضمن تسلیت ایام فاطمیه ، سال جاری را یک سال پر فراز و نشیب خواند و افزود :

حجم بالای تعداد دانشجوی ورودی سالهای قبل که منجر به تداخل در امور  آموزشی شده و باعث اختلال  درنحوه آموزشی  بالینی گردیده بود  واز طرفی  همکاری مدیران گروه ها باعث شد شرایطی فراهم شود و  با تعداد دفعات بیشتری بخش ها در گردش باشند وعلیرغم آن فضای آموزش مناسب نیز  پیش بینی شده باشدواین کار بزرگی بود که در طی یک سال گذشته صورت گرفت و در حل این بار که به دانشکده تحمیل شده بود کمک کرد چراکه  می توانست نارضایتی بزرگی را به وجود آورد.

دکتر فکور در ادامه بیان داشت : از برنامه هایی که در آینده در برنامه کاری دانشکده قرار خواهد گرفت و کلیه گروهها با آن در ارتباط هستند آزمون ارتقا و دفاع از پایان نامه هاست که انتظار دارم کلیه مدیران همچون گذشته مساعدت و همکاری خود را با این مجموعه در پیش گیرند و بگونه ای باشد که گروهها و همچنین دانشکده پزشکی تحت فشار قرار نگیرد.

عضو هیأت علمی دانشکده پزشکی  ضمن بیان این مطلب که  نمره اخلاق حرفه ای دراختیار گروهها قرار گرفته است افزود : بهترین موردی که گروهها می توانند بعنوان یک فرصت از آن بهره ببرند، استفاده از نمره اخلاق حرفه ای است .

وی افزود : نمره اخلاق ممیزه خوبی برای تفکیک دستیار توانمند و مناسب در مقایسه با افراد غیر توانمند می باشد .

رئیس دانشکده پزشکی با تأکید بر ترمیم حقوق دستیاران خاطر نشان کرد : در سالی که سپری شد برنامه ترمیم حقوق دستیاران در دستور کار این مجموعه قرار گرفت و با توجه به ساختاری مشخص جهت انجام این کارپرداخت بخشی از کارانه بر اساس نظر مدیر محترم گروه آموزشی و معاون آموزش بیمارستان بر اساس نحوه عملکرد دستیار در گروه و بیمارستان می باشد لذا استفاده از آن بعنوان مشوق مناسب در دستان مدیران آموزش می باشد و انتظار میرود مدیران گروه برنامه چرخشی دستیاران در بیمارستانهای مختلف آموزشی را مد نظر داشته باشند که از معرفی تکراری برخی از دستیاران جهت دریافت کارانه جلوگیری شود .

عضو هیات رییسه دانشگاه تاکید کرد : با توجه به روند اجرایی پرداخت تأخیری بیمه ها امید برآنست روزی برسد که پرداخت ها و تفاهم نامه فی ما بین بیمه گرها و دانشگاه در زمان مقرر صورت گیرد .

استاد گروه ارتوپدی دانشگاه با اشاره به مرحله بلوک پیش کارورزی اذعان داشت : در بلوک پیش کارورزی که طب سالمندی در آن جایگذاری شده است و گروه های آموزشی را در هدایت ها ی آموزشی و درمانی با کاستی هایی مواجه کرده است باید به نوعی این کاستی ها جبران شوند . عملا " از دوستان حاضر در گروههای مختلف انتظار میرود بر اساس مداخله ای که می توانند در خصوص این آموزش داشته باشند ،معاونت پزشکی عمومی را همیاری کنند  .

دکتر فکور با توصیه بر اصلاح نحوه آموزش بیان داشت : با توجه به افزایش سنی که در طب سالمندان صورت گرفته و متوسط سن جامعه از 56 سال از اوایل انقلاب که تقریبا" به 78 سال رسیده است، باید بتوانیم پوشش آموزشی صحیحی را برای برخورد با این افراد فراهم آوریم و مانند سنوات گذشته مستلزم مساعدت و همکاری شما عزیزان است.

ریئس دانشکده پزشکی تصریح کرد : در انتخاب گروه آموزشی برترمرکز مطالعات آموزش پزشکی (EDC )به دنبال جمع آوری اطلاعاتی در این خصوص است که در جشنواره مطهری برترین گروه آموزشی را معرفی کند و عملا" یک گرند 30 میلیون تومانی در اختیار گروه قرار می گیرد و این مسئله می طلبد که کلیه گروههای آموزشی مستقر در دانشکده حداقل 50 درصد از فرمهای درخواستی را تکمیل و ارسال نمایند بنابراین از آنجا که سایت خاصی که اکثر فعالیتهای صورت گرفته توسط همکاران را تثبیت کند وجود ندارد و همچنین به دلیل اینکه  در گروه های آموزشی مختلف، عواملی که باعث پیشبرد امور به نحو بهتر انجام می شود مستند شوند ،لذا انتظار می رود همکاری یکپارچه ای به وجود اید  تا همه گروهها بتوانند از این شرایط استفاده کنند

دکترفکور در پایان اظهار داشت  بخشی از برنامه ها ی آتی اصلاحاتی است که روند آموزشی پزشکی عمومی درحال اجرای آنهاست پس از ارزیابی مجدد و همچنین سرفصل ها ،تعداد واحد هایی که درسال 94 مصوب و رقم خورده اند ، در حال تغییر است . همچنین تغییراتی در نحوه اداره دانشجویان پزشکی در دوره آموزشی فیزیوپاتولوِژی صورت خواهد گرفت و می توان گفت تقریبا" آموزش پزشکی عمومی با فرمت جدید در حال تکمیل است که تمامی سرفصل های موجود جهت آموزش پزشکی را بازنگری خواهد کرد .

شایان ذکر است در حاشیه این جلسه از زحمات دکتر امین بحرینی مسئول مرکز اموزش مهارتهای بالینی و همچنین دکتر محمود زارعی معاون پژوهشی سابق دانشکده با لوح سپاس و هدایایی تقدیر و تشکر بعمل آمد ضمن اینکه طبق ابلاغ صادره از جانب رییس دانشکده خانم دکتر فاطمه احمدی و دکتر هژیر جواهری زاده به ترتیب به عنوان مسئول مرکز مهارتهای بالینی و معاون پژوهشی دانشکده معرفی گردیدند.